Spawn kezdetek - 8. kötet

A legendás író és rajzoló Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.

Spawn az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek, Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait.Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellnségekkel találja szemben magát, és valószínütlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába - és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön

A Spawn: Kezdetek 8. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne a rajongók kedvencévé vált rajzoló, Greg Capullo(The Creech) és Tony Daniel(Batman) művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd Mcfarlane-től Ugyancsak ebben a kötetben található a mérföldkőnek tekinthető 50. dupla szám.

A Spawn: Kezdetek sorozat jelen kötete hat, magyar nyelven most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. Mellettük eredeti boritókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellet minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn -boritó kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.

Spawn kezdetek - 8. kötet