Spawn kezdetek - 6. kötet

A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.

Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába — és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Kezdetek 6. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették Spawnt. Benne a rajongók kedvencévé vált rajzoló, Greg Capullo művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től. Emellett tartalmaz egy Alan Moore-ral, a Watchmen legendás alkotójával közösen készített történetet, valamint egy, a Batman felkapott rajzolójának keze alól kikerült számot.

A Spawn: Kezdetek sorozat jelen kötete öt, korábban megjelent, régóta nem kapható és egy magyarul most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz. Mellettük eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.

Spawn kezdetek - 6. kötet